Son Günlerin Tercih Edilen Coini Ripple

Ripple, 2017 yılının sonlarında Bitcoin ve Ethereum’un arkasından üçüncü sıraya çıkmayı başarmıştı, yatırımcıların ve bankaların yapmış olduğu anlaşmalar dahilinde Ethereum’u geçmeyi başardı. Fakat Ethereum’un ani yükselişiyle tekrar 3. sıraya düştü. Bitcoin, dünya üzerinde aktif olarak ön plana çıkartılan bir para birimi olsa da, son dönemlerde kullanıcıların Ripple üzerinden yatırım yaptığı biliniyor.

Türkiye’de ki bankacılık sektörünün de uluslararası bir para trafiğini sağlaması için geçiş yapmayı düşündüğü bu sistem, Amerika ve Uzakdoğu bankaları tarafından da tercih edilmektedir. Yatırımların değerlerine göre daha fazla kazanç elde etmesi ve katlanması gibi birçok sürecin ön plana çıkması ile son günlerin gözde yatırımlarından biri olarak görülmektedir.

bitcoin ve ripple kıyaslaması

Bitcoin ve Ripple Kıyaslaması

Bitcoin ve Ripple, tartışmasız şu sıralar tüm dünya genelinin en önemli iki kriptolu para birimi olarak görülmektedir. Her ne kadar Bitocin’in hızlı yükselişinden dolayı daha fazla gündeme gelme durumu olsa da, Ripple’ın de bankalar ile yaptığı ortak çalışmalar ismini daha fazla duyurmasını sağladı. Buna bağlı olarak Ripple ve Bitcoin kıyaslamalarında;

  • Ripple para transferi hızını ortalama 1 dakikada tamamlarken, Bitcoin için bu süreç 1-2 saat arası sürebilmektedir.
  • Uluslararası para transferlerini Ripple maksimum 1 saatte tamamlarken, Bitcoin kullanan firmalar ortalama 2-3 iş günü kadar beklemek durumunda kalabiliyorlar.
  • Bitcoin’de her para transferi için ortalama 3-4 dolar civarı para talep edilir. Ripple’de bu ücret 0.0020 dolar civarındadır.
  • Ripple girişimcilerin son dönemlerde en sık tercih ettiği para birimi olurken, Bitcoin hakkında çok fazla sallantılı bilgi dolaşmaktadır. Her geçen gün yapılan haberler Bitcoin yatırımcılarını korkutmakta ve çekim yapmak durumunda bırakmaktadır.

Türkiy'e'de ripple

Ripple’ın Türkiye’de Büyümesi

Sanal para birimlerine karşı gösterilen ilgi ve alaka zamanla tüm dünya ülkelerinde ki yatırımcılar tarafından öne çıkartıldı. Bu noktada ise Ripple, sektöre giriş yaptığı günden bu yana kurumsallık imajını korumayı başarmış bir sistem türü olarak görülmektedir. Kullanıcılarına her daim daha fazla kazandıran ve memnuniyet odaklı çalışan bu platform, diğer kriptolu para birimi sistemlerinde yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmanızı sağlayacaktır. Buna bağlı olarak işlem hacimlerini daha kısa sürede tamamlamak ve daha masrafsız gerçekleştirmek adına Ripple kendisini bir kademe önde tutuyor.

Altcoinler dünya genelinde ki tüm yatırımcılar tarafından kıyaslanan ve öne çıkartılan sistemler arasında yer almaktadır. Ripple, Ethereum ve Bitcoin arasında oluşan bu rekabet durumu, girişimcilerin banka veya daha farklı yatırım alanları yerine bu tip altcoin kanallarına yönelmesini sağladı. Altcoin yatırımcılarının %1000 civarı elde etmiş olduğu kar oranı ile beraber yatırımcıların bu alanda kazanç elde etmesi ve sistemin tüm avantajlarını öne çıkartmasına olanak yaratmıştır. Kullanıcılara sunduğumuz Ripple satın alma hakkında rehberler ile hesaplı fiyatlardan aktarmak ve sanal para birimleri ile yeni yatırım kanalları oluşturmalarına hız kazandırmak adına buradayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir